_specials

Impressie
Omschrijving
Ook met uw speciale wensen kunt u bij ESD Systeemwanden terecht, onderstaand een aantal van onze _specials uitgelicht:

_glasopdruk: Als finishing touch kunt u op de glazen scheidingswand een decoratieve opdruk laten aanbrengen. Bijvoorbeeld uw logo, foto, belettering of een ander ontwerp. U kunt hierbij kiezen voor een stickeropdruk of kristalprint. Een stickeropdruk is vervangbaar terwijl bij kristalprint het inktpigment in het glasoppervlak gefixeerd wordt. Hierdoor is de afbeelding krasvast, UV-bestendig en eenvoudig te reinigen.

_dichte wand met whiteboard en magneetfunctie: Praktische oplossing in diverse ruimten zoals een klaslokaal of vergaderruimte. Ook verkrijgbaar met prikbordfunctie.

_glasopvullingen: In het glaselement van uw systeemwand kunnen diverse vullingen een link leggen naar de functie van uw ruimte. Er is een scala aan kleuren en sferen verkrijgbaar. Het flexibel afschermen van de ruimte is mogelijk door in het glaselement jaloezieën*, lamellen* of plissés te plaatsen. * indien gewenst op afstand bedienbaar.

_schuif- spreekloket: Uw receptie of welkomstruimte is pas compleet met een op maat gemaakt schuif-spreekloket voorzien van een balieblad naar keuze.

_rookcabine: Vul uw huidige interieur aan met een speciale rookcabine met luchtreiniging. Overeenkomstig met de wettelijke voorschriften.